top of page

Soul Song workshop

Hoe zou jij het vinden om de zang van jouw ziel te zingen? Dat is zo mooi! Iedereen heeft een unieke zang. Omdat we allemaal verschillende levens hebben gehad, hoor je bij de één klanken die op indianenzang lijkt, bij anderen op zang van monniken, bij anderen weer heel wat anders. En deze zang heeft veel kracht. Je wordt er vrolijk van en het werkt ook helend. Voor jezelf en ook voor anderen! We organiseren een paar workshops in november en december. Doe je mee?

Webinar Licht op de maan

Tweewekelijks webinar geïnspireerd op de maan, de planeten en de sterren✨💫

We kijken naar welke energieën ons beïnvloeden en we gaan mbv de Tao meditatie aan de slag om hier beter mee om te kunnen gaan.

Benieuwd wat jij hieraan zou kunnen hebben? Doe dan een keertje mee. De volgende is op donderdag 9 november van 20:30-21:30 uur.

 

 

 

(wachtwoord: 492118)

Welkom 2024!

 

Op 7 januari organiseren we een dag om de energieën van het oude jaar los te laten en die van het nieuwe jaar te verwelkomen. Wil jij bepaalde thema’s aanpakken en loslaten? Dat gaan we doen via bepaalde opstellingen zodat we beter in ons kracht komen en met goede moed het nieuwe jaar ingaan.

Elke donderdag van 9.00 tot 9.30 uur via zoom

 

Ben jij ook druk in je hoofd en zou je meer energie willen hebben, met beide benen stevig op de grond? Heb je pijn in je onderrug, spanning in je benen of koude voeten? Doe dan mee met dit half uurtje en je zult je veel beter voelen. De focus ligt op het opbouwen van onze basisenergie. In onze onderbuik zijn verschillende energiecentra die we gaan activeren. We werken met visualisatie, ademhalings-technieken, bekloppen en het zingen van klanken. Door alleen al met je aandacht naar bekken of benen te gaan, word je meer bewust en gaat de energie al stromen.

Grondingsoefeningen brengen je meer in je lijf en zetten je stevig op de aarde.

Doe je mee? De inloggegevens voor zoom vind je op meditatieplatform.nl of na aanmelding via whatsapp.

 

(wachtwoord: 145663)

Versterk je gronding en basisenergie

Versterk-gronding-en-basisenergie.webp
bottom of page